Assemblea General de l'Associació de Veïns (2018)

El passat 27 d'abril de 2018, l'Associació de Veïns, després de gairebé dos anys de la seva constitució com a junta gestora va tornar a iniciar les seves activitats de manera efectiva amb aquesta assemblea que va comptar amb la participació de l'Alcalde d'Olot Josep Maria Corominas.

A l'assemblea hi van assistir 40 veïns del barri i es va cel.lebrar al Casal del Barri.


l'intervenció de l'alcalde

L’alcalde ens va avançar algunes notícies interessants sobre el nostre barri, d'entre elles destaca la del nou Ambulatori de Sant Miquel un projecte que ja està en marxa: la ciutat ja disposa del terreny i el que es farà fins que no es tingui l'edifici definitiu serà la instal·lació d'uns mòduls per solucionar les mancances actuals, aquesta instal·lació es posarà en el mateix terreny adquirit al carrer Abat Racimir de tal manera que permetrà la construcció del nou edifici de manera simultània. Sobre l'estructura de pisos inacabada del final de l'Av. Jaume II va dir que la seva solució passa per la compra i pel seu enderroc amb el qual s'aconseguirà millorar la imatge del barri i de la ciutat. L'alcalde va ser preguntat també per l'Av. Girona, una via que des del punt de vista de l'Associació cal millorar. Fer-la d'un sol sentit seria la solució definitiva aprofitant el que ja està previst en el Pla General i és que  l'altre sentit fos pel Carrer de Sant Miquel, encara que es tracta d'una solució molt costosa. Per millorar aquesta via l'alcalde també considera que un dels projectes que ha d'abordar la ciutat després de la construcció del nou Firal s'ha de centrar en la plaça del Carme cosa que també permetria la dinamització de les zones properes com l'Av. Girona.

els projectes de la junta

La nova junta també va marcar alguns dels seus objectius en l'assemblea com el seguiment del compliment dels acords sobre el PIAM, la reducció de la velocitat a l'Av.Jaume II, recuperar la plaça on hi havia hagut el supermercat LIDL com espai públic, per la qual cosa caldrà donar més alternatives d'aparcament als cotxes que ara hi estan aparcats i finalment intentar que la nova biblioteca d'Olot s'ubiqui al nostre barri.

la nova junta

Les juntes de l'Associació de Veïns són obertes a tots els veïns del barri i no cal ser membre de la junta per assistir-hi i participar, de tota manera s'han compromès a participar-hi de manera regular els següents veïns del barri: Josep Mayola, Carme Coromina, Maribel Rocha, Juan Correa, Josep Maria Bassaganyes, Manel Torrent, Lourdes Pujadas, Míriam Borda, Àngel Busoms, Manuel Àlvárez, Joan Gallach, M.Angels Gallach, Jesús Maria Moreno, Montse Puigvert, Angelina Berenguer, Josep Reixach, Isidre Vallès, Amàlia Pardo i David Curós.